Om oss

Litt om oss..
Samle.no er nettbutikken til Gledeshuset, en over 20 år gammel butikk i Tønsberg som siden tidlig 90 tallet har drevet med spill, blader, bøker, samleobjekter og alt som har med underholdning i hverdagen å gjøre.  Butikken er en familiebedrift, og er et samlingspunkt i Tønsberg for unge og eldre spillere og samlere.  Vi har et eget spillerom som kan lånes gratis for både brettspill, strategi-spill, kortspill og annet, f.eks. Warhammer og Magic: The Gathering.

Retro spill..
Gledeshuset har drevet med spill lenge.  Vi var antagelig Norges aller første fysiske Retro-spill butikk, og har ekspertise til å hjelpe folk med nesten hva det skulle være når det kommer til disse varene.  Vår definisjon på Retro-spill: Elektroniske spill som pr. dags dato ikke blir produsert eller er tilgjengelig som ny vare.  Vi har et formidabelt utvalg av maskiner og spill til disse, og vil bestandig gjøre det vi kan for å hjelpe kunder å finne akkurat den varen de er ute etter, til best mulig pris.  Vi har også partnere over hele europa og andre deler av verden som gjør oss i stand til å skaffe varer mange ikke får lett tak i.

Magic: The Gathering..
Butikken er en av få offisielle "Wizards Of The Coast Advanced Store", i Norge, og arrangerer ukentlig turneringer i Magic: The Gathering, samt alle større turneringer som Pre-release, Launch og Game-day.  Vi fører også et av landets største utvalg i uåpnede boostere, og har godt utvalg av singlekort og utstyr i butikken.

Blader / Bøker..
Vi fører Brukte tegneserier og bøker, både lesestoff og samleobjekter.  I tillegg har vi et godt utvalg av Manga og amerikanske Graphic Novels både i paperback og innbundet.  Du vil finne et godt utvalg av sjangre hos oss.  Vi har alt fra krim, fantasy, science-fiction og husmor-såpe.. Kom innom for bytte eller kjøp.

Vår erfaring - Din trygghet!
Med dagens netthandel er det vanskelig å vite akkurat hvem som står bak de forskjellige nettbutikkene.  Ofte er det privatpersoner som lager nettbutikk på fritiden, og ser på handelen med retrospill eller annet som en side-inntekt eller hobby.  Dette resulterer ofte i vanskeligheter for kunder som av en eller annen grunn er misfornøyde med kjøpet sitt, eller trenger hjelp med noe de har kjøpt.  Garanti-situasjonen er også en helt annen når man kjøper fra privatpersoner enn fra et firma.  Hos oss vet du hvor varene kommer fra, du har garanti og du vet det er et seriøst firma bak handelen.  Vi gjør alt i vår makt for at våre kunder skal bli fornøyde med sitt kjøp, og har full returrett på alle våre varer.  Vi har også ekspertise innen det vi driver med, ikke bare unge ansatte som ikke er i stand til å svare på dine spørsmål.


Kom gjerne og besøk oss i vår butikk i Tønsberg!