Kjøpsbetingelser

Betaling
Samle.no bruker Paypal som sin kredittkort/debitkort betalingstjeneste.  Når du skal betale åpnes Paypal sin tjenesteside, der du enten kan betale med din Paypal konto, eller med et vanlig kredittkort.  Paypal er verdens største betalingsbehandler, og man trenger ikke paypal konto for å bruke tjenesten.  Visa / Mastercard / American Express og Discover er alle akseptert, og betalingen er fullstendig gratis og gebyfri for kjøperen.

Trygg Handel
Samle.no lagrer ikke kredittkort-informasjon.  All handel med kredittkort foregår via Paypal som sørger for at din informasjon er 100% sikker.  Samle.no tar forbehold om feil i lagerstatus og priser, og forbeholder seg retten til å avvise en ordre.  Dette skjer meget sjelden og kun i tilfeller der Samle.no ikke på noen måte har mulighet til å imøtekomme kundens ønske pga. teknisk feil el.lign.  All betaling vil i så fall bli returnert til kunden.

Alder
I Norge kan ifølge § 33 i vergemålsloven barn fra de er 15 år råde over penger de selv har tjent eller fått.  Vi anbefaler uansett at alle under 16 år får hjelp og/eller råd fra sine foresatte før de handler.  Ved postoppkrav er aldersgrensen 18 år.  Samle.no ønsker ikke å selge spill med aldersgrense 18 år til mindreårige.  Da det er teknisk mulig i Norge for unge ned til 15 år å handle med egne Visa electron kort på nett, har vi ikke mulighet til å kontrollere om kjøper er under 18 år.  Vi henspeiler til foreldre å ta ansvar for barnas nett-aktiviteter og spill, men vil også selvfølgelig ta alle varer i retur med full tilbakebetaling dersom det er foretatt en handel med aldersrestrikterte spill som ikke er godkjent av foresatte.

Angrerett
Det er 2 ukers ubetinget angrerett på alle varer.  Nye forseglede varer må ha ubrutt forsegling for at angreretten skal gjelde.  Porto er ikke inkludert i angreretten.  Bruk vårt skjema for retur av varer før du sender tilbake varen.

Garanti
Nye varer har 1 års garanti og 2 års reklamasjonsrett etter kjøpsloven.  Brukte varer har 3 måneders garanti.  Ved garanti-erstatning dekker kunden returporto, mens samle.no dekker porto for erstatningsvare.

Skadet vare / retur
Ved skade, feil levert vare eller forsendelse til feil adresse vil Samle.no dekke alle kostnader ved erstatning.  Dette gjelder ikke varer der Bring / Posten er skyld i feilen.  Vi tar ikke ansvar for forsendelser som blir borte i posten.  Det er veldig sjelden brevpost forsvinner i Norge, men ønsker man å forsikre seg mot dette, må man velge en forsendelsesmetode som inkluderer sporing (f.eks. klimanøytral pakke).

Hvis varer blir returnert til Samle.no pga. at kunden har oppgitt feil adresse, må kunden betale porto for ny forsendelse.  Har pakken blitt sendt til feil adresse pga. en feil hos oss, vil vi selvfølgelig dekke porto for ny forsendelse.