• Handlekurv
    • Your shopping cart is empty!

Har du ryddet på loftet, eller i kjelleren?  Har du spill du aldri bruker, eller har funnet en maskin du ikke vet hva er?

Send oss en beskrivelse av hva du har, gjerne med bilder og få tilbake et tilbud om kjøp fra oss.
Det er lett å selge til Samle.no.  Vi ser på din liste, evt. dine bilder og gir et tilbud basert på vår lange erfaring samt
dagens markedspriser på gjenstandene du ønsker å selge.

Alle prisvurderinger er selvfølgelig gratis, og du bestemmer selv om du vil godta tilbudet eller ikke.

3 MÅTER Å SENDE OSS FORESPØRSEL PÅ:

1. Send oss en mail på ved å klikke Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Lag en liste over dine gjenstander, gjerne med bilder.  Vi vil svare senest neste
    arbeidsdag og gi deg informasjon om hva du har og evt. tilbud om kjøp.

2. Bruk vårt kontaktskjema ved å trykke på linken HER.  Bruk "Kjøpstilbud" eller lignende som overskrift.

3. Send oss en MMS med bilde av varene og beskrivelse til tlf. nr. 90292669.  Vi vil svare raskt og effektivt.
     Lurer du på noe kan du også ringe dette nummeret.

Etter å ha mottatt kjøpstilbud, kan du så bestemme selv om du ønsker å godta dette.  Ønsker du å godta tilbudet har du så to muligheter:

1. Kom innom butikken med varene, vi vil betale kontant og du får salgskvittering.
2. Send oss varene. Vi setter pengene direkte inn på din konto etter mottak.  Vi deler portoutgiften.

Det er trygt å sende varer til Samle.no.  Butikken vår i Tønsberg har vært i drift siden 1993, og vi har lang og god erfaring med brukt kjøp og salg.

Selg til Samle.no - Vi later ikke som vi betaler like godt som på Finn, men her får du solgt alt på ett sted, med en gang, uten problematikk.

HVA KJØPER VI?

Eksempler på hva vi kan kjøpe:  Alt av spillkonsoller og spill til disse, ekstrautstyr, reklamemateriell av eldre type og lignende.  Håndholdte maskiner av både gammel type LCD baserte (Game&Watch og lign.), alle typer Gameboy og Nintendo DS, PSP og andre merker.  Har du en sak du har funnet som du regner med er spill-relatert eller en gammel leke?  Send oss et bilde og spør.  Det er bedre å være sikker før du evt. kaster ting som er verdifulle.

LOVER OG REGLER:

Ved alle kjøp over kr. 300,- er det legitimasjonsplikt.  Dvs. hvis du er innom butikken med varene, må du vise legitimasjon.  Alle brukthandlere er pliktig til å registrere kjøp over kr. 300,-  Ved innsending av varer må det forevises legitimasjon ved et bilde av bankkort, førerkort eller pass.  Denne informasjonen bli KUN brukt til å registrere salg ifølge brukthandlerloven og bilder vil bli destruert så fort denne registreringen er fullført.

Til toppen